Vékonyított gres burkolat

Arra tervezték, hogy kielégítse az építészet esztétikai igényeit. A KERLITE egy új korszakot teremt a burkolásban: nem csak padlók és falak, de akár homlokzatok, bútorok, ajtók, konyhák és munkapultok felületeként is alkalmazható: lakossági és közületi felhasználásnál egyaránt.

A vékonyított gres lapok jellemzői

A KERLITE két fő előnye, hogy vékony és ezáltal súlya kisebb, mint az átlagos vastagságú kőporcelán lapoké, így könnyű vágni, fúrni, akár 40%-kal csökkentve a feldolgozási időt. Maximális méret: 3×1 méter, így felhasználásukkor minimális fugára van szükség – ez esztétikai szempontból is előnyös, mivel a nagy egybefüggő felületek optikailag tágítják a teret.

Jelentős technikai potenciállal bírnak az ellenállás terén; 1200 N, a hátoldali üvegszövet erősítésnek köszönhetően. A futószalagon történő préselés képes a lapoknak tökéletes síkságot és egy bizonyos fokú rugalmasságot, hajlékonyságot adni. 5 méter rádiuszban hajlíthatóak.

A KERLITE felületeket könnyű tisztítani, és ellenállnak a savas, lúgos anyagoknak és szennyeződéseknek.

A lapok egy innovatív antibakteriális pajzzsal vannak ellátva, ami kiirtja a baktériumok 99%-át.

A PROTECT antibakteriális védelem 24 órában aktív és a termék teljes életciklusa alatt biztosítja, hogy a felület mentes legyen mindenfajta kórokozóktól. Szépsége és a rendkívüli minősége időtálló. Ellenállása kopásra és fagyásra garantált 20 évre.

Egy innovatív és forradalmi design, ami elvezetett egy ultravékony, ultrakönnyű porcelán laphoz. 3 különböző vastagságban készül: 3,5 mm, 5,5 mm és 6,5 mm.
A csökkentett vastagság egy új és egyedülálló gyártási technológiának köszönhető. Anyag összetevői: világos agyag, földpát, és kerámia pigmentek.
A hagyományos csempék gyártásával ellentétben a KERLITE lapokat 15.000 tonna erővel préselik, ezt követően égetik ki. A lapok hátoldala minden esetben üvegszövettel van megerősítve, ez garantálja a legnagyobb biztonságot.

Mázatlan kőporcelán vagy más néven laminált gres

Anyag összetevői: világos agyag, földpát, és kerámia pigmentek.
Anyagában színezett. 1200 C-on kiégetve.
Vízfelvétele alacsonyabb 0,5%-nál. Fagyálló kerámia.
Maximális tábla mérete 100*300 cm;
EN, ISO, ASTM DIN szabványoknak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik.
EN14411: Bla
Nincs károsanyag kibocsátása.
Csúszásmentességi besorolás: R9 – R11 kollekciótól függően
Hajlítható : 3,5 mm vastag – 500 cm Rádiuszban
5,5 mm vastag – 600 cm Rádiuszban

Antibakteriális védelem

A Kerlite PROTECT bevonata egy speciális antibakteriális réteget képez, ami amellett, hogy a mindennapi tisztántartást megkönnyíti, a termék teljes életciklusa alatt biztosítja, hogy a felület mentes legyen mindenfajta kórokozóktól.

Letölthető dokumentumok

GYÁRTÓINK

VIDEÓK