Impertek álpadló rendszer

Közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához kínál egyedülálló megoldást az olasz Impertek gyár. Ezzel a száraz burkolási rendszerrel egyszerűen és biztonságosan oldható meg a kültéri hidegburkolatok felfagyás mentes kivitelezése. A 2 cm vastag kőporcelán lapokat a sarkoknál alátámasztva, ragasztás nélkül helyezzük el a megfelelően kialakított beton aljzatra, vagy közvetlen a vízszigetelésre. A lapok közt kialakított 2 vagy 4 mm vastag fugahézagok elvezetik a csapadék vizet, mely utána a burkolat alatt elfolyik a csatorna rendszerbe.

Ismerje meg az IMPERTEK álpadló rendszert! – Praktikus, időtálló, esztétikus, egyszerű!

Az Impertek álpadló rendszer ’’tappancsai’’ 1 és 100 cm-es magasság között állíthatók fokozatmentesen, 5%-os dőlésszögig pedig önbeállóak, ezáltal a burkolat könnyedén vízszintbe helyezhető — még jelentős szintkülönbség, talajegyenetlenség esetén is.

TERMÉKCSALÁDOK

MiniMart | PrimeUp

A MiniMart Támaszok, állítható magasságúak; 10 és 37 mm közötti magassági tartománnyal rendelkeznek, az elemek -egyenkénti – maximális terhelhetősége 400 kg.

MiniBalance |Balance

Az IMPERTEK álpadló rendszer legújabb fejlesztése a minden irányban mozgó fej, mely az alátámasztó “tappancsok” tetejére kerül.
Ez a teljesen új innováció lehetővé teszi a dőlések automatikus korrigálását 5 fok-ig. 25 és 377 mm között állítható.

Martinetto

Rendkívül sokoldalú termék, kiegészítők széles választékával. Alkalmas 35 és 380 mm közötti magasságok lefedésére. 2 és 4 mm-es fuga távtartókkal rendelkeznek, amelyek gyorsan eltávolíthatóak, és flexibilisen alkalmazkodvanak a különféle igényekhez.

MegaMart

A MegaMart támaszok magasságtartománya 35 és 1020 mm, maximális teherbírása pedig elemenként 1000 kg. A folyamatos milliméter állítócsavarral ellátott fej segítségével a már lerakott padló utólag is állítható, igazítható.

Kiosztási segítség

Speciális elemek

A különféle Clip -ek által lehetővé válik a teraszok függőleges lezárása 8 cm feletti magasság esetén. A függőleges burkolati elemek stabil megtámasztásában tökéletes megoldást nyújtanak a rozsdamentes anyagból készült rögzítő párok.

Miből épül fel?

A – 4 mm vastag fuga távtartók, melyek könnyedén eltávolíthatóak

B – A sík alátét megakadályozza a lapok elmozdulását

C – A leszúró rúd biztosítja a stabilitást. (Csak DSG-P verzió)

1. Burkolat

2. Fuga távtartó

3. Lágy / Puha aljzat

Kérdése van?

Keresse munkatársainkat!