20 mm vastag burkolat

Néhány éve jelentek meg a piacon a 20 mm vastag kőporcelán burkolatok, melyek lehetővé teszik, hogy külső és belső terei összeolvadjanak összehangolt külső és belső járólapjainknak köszönhetően. Így a kerámialapok az exkluzív folytonosság benyomását keltik.Ezek az elemek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem remek minőségűek is és feladatuknak megfelelően funkcionálnak.

Kert, terasz

Ha a háza lüktető központi terévé akarja alakítani a kertjét és azon gondolkozik, hogy ugyanazokat a csempéket használná kint, mint amiket a belső tereiben is használt, ha egy olyan termékre vágyik, ami kényelmesen élhetővé teszi a szabadtéri tereket, akkor 20 mm vastag termékeink a legmegfelelőbbek, hogy elérje céljait:
számos mintázatú kollekció (mindegyik összeegyeztethető beltéri padlózattal),
több színben és méretben.
Munkatársaink segítségével könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő terméket!

Medence

A csúszásmentesség az egyik legfontosabb szempont, amit a medence burkolat választásakor figyelembe kell vennünk. Termékeinkhez ráadásként speciális elemek is készülnek a teljes egység érdekében. A külső terek legapróbb részletéről is gondoskodunk a különleges szegélyek és folyókák, lépcsőelemek nagy választékának köszönhetően.

Közterület

Rendkívül magas terhelhetőségük, a hagyományos kerti használat mellett alkalmassá teszi gépkocsi lehajtók és/vagy más egyéb, gépjárművekkel terhelt területek, parkok, közterek burkolására is.

A 2 cm vastag burkolat előnyei

Speciális elemek

A külső terek legapróbb részletéről is gondoskodunk a különleges szegélyek és folyókák, lépcsőelemek nagy választékának köszönhetően.

GYÁRTÓINK